Nya speglar

Nu har jag äntligen frått mina speglar från graham and green, köpte två stycken som jag har satt ovanpå varandra och satt upp mina händer från Harry Allen.. Love love love it!!

Mina händer har kommit!!

Åhhh va d e snygga!! Har inte vågat sätta upp dem på väggen än, vill ha dem i närheten av det där vattenröret som dränkte hela mitt rum.. Väntar även på några speglar från graham and green som skulle varit här för 1 mån sedan.. Men resten av grejerna har jag iaf fått.. Finnaly har jag köpt didär sänborden som jag velat ha i typ 1 år.. Tyvärr skickar affären inte till Sverige, så därför passade jag på nu när jag bor i London! Se nedan...
Här en en bild från min sovrum.. Har lyckats få landlorden att byta golv, heltäckningsmatta i sovrummet är mysigt, men inte om någon annan har bott med den innan.. eww.. så nu har vi trägolv.. Har givetvis fått köpa in en hel del själv eftersom jag är ganska picky vad det gäller mitt hem.. Sängborden är från Graham and Green likaså de guldiga sänglamporna och lampskärmarna som är svarta med guld inuti.. Även den lilla tavlan med fjärilar är därifrån.. Det röda bäddsetet är från GANT och de andra kuddarna från Jack Wills. Jag har bullat upp bakom kuddarna me sånnadär avlånga, runda kuddar från Laura Ashley. Filten är från Lexington. Ganska mysigt eller hur..

Najs sovrum

Nu när jag haft brutal vattenläcka hemma i mitt sovrum känns d najs att drömma mig bort...

Djur kuddar från naked decor

Dessa kuddar står också på min önskelista. På ena sidan är djurets ena halva och på baksidan är andra halvan. SÅÅ söta. Titta den lilla bollen som katten jagar, aww.. Bilderna och kuddarna är från naked decor.

Harry Allen

Ja blev så inspirerad av bilderna i mitt tidigare inlägg. Jag vill så gärna ha de där händerna som kommer ut från väggen och rullskridskon. De kommer från en designer som heter Harry Allen. Han gör sååå snygga grejer!!
Tänk en hel  vägg me händer, creepy men chic.. Meningen är väl framförallt att man ska ha dem som krokar eller var helst du behöver en hjälpande hand.. Jag ska i alla fall köpa dem!!
Rullskridskon är egentligen ett bokstöd, men man kan ju välja att använda det till mycket annat också. Jag tycker det är super snyggt hur de har ställt den framför byrån i trappan i inlägget innan. Den ska ja också köpa.

RSS 2.0