Hemma hos DAY i Köpenhamn

Här visar Marianne Brandi och Keld Mikkelsen, gudarna bakom Day Birger et Mikkelsen / Day Home, upp sin våning i Köpenhamn. Ahhhh va snyggt!!


Love this home!

Detta är inredaren Windsor Smiths vackra hem. Super snyggt med det rutiga stengolvet och soffan i mitten - vill ha!
Vardagsrummet...
Snyggt kök i svart och vitt...
Enkelt och snyggt badrum...

Louis Ghost stolar

Dessa stolarna från Kartell e ju så sjukt snygga. Självklart har ju jag dem hemma hos mig och jag tröttnar aldrig. De passar dessutom bra till de flesta stilar och är väldigt praktiska eftersom de är gjorda i plast. Du kan tom. ha dem ute eller i duschen om du vill.

Super snyggt kontor

Skulle jag någonsin inreda ett kontor skulle jag vilja att det såg ut såhär. Så himla snyggt med kontrasten av modernt, strikt och gammalt. Den översta bilden är från UXUS HQ, en arkitektbyrå i Nederländerna. Kolla in fler bilder från deras kontor här.

 

Walk in closets

Idag har jag gjort en egen sänggavel.. Den blev faktiskt snygg över förväntan.. Lila med stora, silvriga nitar längs kanten.. Jag ska visa bilder så fort jag har fixat min kamera.. Var faktiskt super lätt också.. Nu känner jag för att måla om sovrummet.. Undrar om ja hinner denna veckan :D Jag funderar också på att göra en walk-in-closet integrerad i mitt sovrum eftersom det är så stort.. Jag tycker att det ska kännas som som att komma in i en exklusiv butik där man kan känna sig inspirerad och avslappnad. Här kommer lite fina bilder...

 


Christmas time!

Snart är det jul igen!! Jag äääälskar julen.. Det är så mysigt att dekorera om sitt hem, jag går alltid totoalt overboard.. Love it!

.
.
.
.
.
.


RSS 2.0