Vill ni bo hemma hos mig?

Har precis lagt ut min lägenhet på blocket eftersom jag ska flytta till London nästa termin. Känns lite trist eftersom det känns som att jag knappt fått bo i den, när jag nu äntligen snart är färdig med den. Här kommer i alla fall lite bilder. Va tycker ni?
Vardagsummet. Soffan, soffbord och lampa på sidobordet är från DIS inredning. Det lilla damskrivbordet är arvegods och har min farfars initialer på framsidan, en möbel med känsla. Stolen framför har jag köpt på Bukowskis och den lilla urnan i svart/vitt som blir till en hand upptill är från Simon och Tomas affär London W8. Fjäderhatten i lila har jag köpt i Chelsea, London. Tavlan är målad av Thomasz Holuj och är köpt på Bukowskis.
...ur en annan vinkel
Mitt härliga matbord m Louis Ghost stolarna från Kartell å utsikt mot slottet. Bordet är från IKEA och lampan från DIS.
Min himmelskt sköna säng med egen tillverkad sänggavel, har även gjort en likadan cremfärgad för vintern. Lakanen är supersköna i egyptisk bomull och kommer från Lars Vallin. Överkastet köpte jag i London från Graham & Green Ska köpa några snygga svartvita sängbord därifrån också. Mums.
Inte så stylat här än, men d ska jag nog komma till. Älskar min heltäckningsmatta! Den har jag faktiskt också lagt in alldeles själv.. Im such a handy-girl!
Mitt super härliga kök med guldig kran och inbyggd diskmaskin. Jag tycker min vita stenbänkskiva är sjukt snygg också, speciellt snygg till diskhon som också är vit..
Har en fantastisk kyl/frys m inbyggd vatten/ismaskin. Toppen till drinkarna! Till vänster ser ni min super snygga 1600-tals man.. Tycker att han bryter av så bra mot det strikta, moderna köket..
Hallen med ego-väggen, nått som alla borde ha (+ en fulladdad drinkvagn).
Toaletten som jag har målat själv i svart/vitt. Took forever men så värt. Kolla in min venetianska spegel också, den köpte jag också i London på Graham & Green. Har alltid velat ha en sån.
Thats all!

Hus vid havet

Kolla va snyggt! Skulle inte säga nej till detta huset vid havet. Inredningen är lite väl minimalistisk för min smak, men jag älskar läget och husets arkitektur.

bilder från Zara home

Sovrum från Zara home - love it!

RSS 2.0