Ny matta

Vann precis en auktion på Bukowskis Market. Tror denna mattan kommer passa fint hemma hos mig. Den e stor som attan, 419 x 323. Härligt, äntligen!

Jule ljus

Kolla va mysigt!
Oh la la.. Nu ska ja iväg å sjunga på The Yacht Weeks release fest i Stockholm.. Håll tummarna!

Tine K Home Private room

Detta är bilder från Tine K Home. Tine öppnade upp sitt eget hem utanför Odense för kunder och press. På bilderna syns verkligen Tines speciella stil, en blandning av lantlig, orientalisk, bohemisk och lyxig stil, egentligen typiskt danskt som jag älskar. Bilderna är hämtade från bloggen Purple Area.

Hem i svart å vitt

yuuuum...

Malene Birgers hem i Köpenhamn

Hon är en av Danmarks största modedesigner, nu är hon aktuell med sin inredningsbok "Life and work, Malene Birgers life in picture". Där bjuder hon på en exklusiv inblick i hennes hem på Mallorca och i Köpenhamn. Hon beskriver själv boken som hennes vardag i bilder, både privat och professionellt. Här ser ni ett smakprov på bilder av hennes hem i Köpenhamns gamla varvsområde. Hennes kläder är ju helt fantastiska och det går att se att hennes talang även sträcker sig till inredning. Bilderna är hämtade från Sköna Hems hemsida.
Malene skriver ner alla sina idéer i läderbundna anteckningsböcker.
Vardagsrummet domineras av ett enormt, gråmålat skåp, fyllt av silverpjäser och glasföremål. I howardsoffan ligger kuddar i egen design, mittemot står svarta läderfåtöljer från Fritz Hansen. Soffbordet är egentligen en kista, draperat med täcke från Marocko. Samlingen med ljusstakar står på en stor silverbricka.
Malene skriver ner alla sina idéer i läderbundna anteckningsböcker.Vintageskor från Dior står på display framför hennes inramade Chanel affisch.
Den snygga necessären i ormskinn ingår i en specialserie som tillverkades som julklappar till företagets anställda.
De afrikanska skulpturerna är inköpta i New York. Älghornen som är nedstoppade i en läderväska kommer från Sverige. Malenes smyckesamlingar finns på display i fina smyckesskrin. I korgen står tavlor som väntar på att bli upphängda.
Malene har ett helt till alla böcker som ska ligga framme. Det finns alltid färska Ett soffbord räcker inte för alla böcker som ska ligga framme. stället används ett gammalt matbord för boktravarna. hemmet finns alltid fräscha blommor, här ampelmedinilla i metallurnor.
På den gustavianska byrån står några oljeporträtt i och en venetiansk spegel. I glasburken ligger gamla smycken, både äkta och loppisfynd. Malene gillar konst, stilleben och textilier. I soffan ligger egendesignade kuddar. Lampor, Bestlite bl 3 floor.

Mera sovrum

Detta sovrum är designat av Lars Wallin för Carpe Diem och säljs på Sova. Jag har hela uppsättningen av dessa sängkläder hemma. De är super sköna och går att vända, på ena sidan är de lila/grå och på andra är de svart/vita. Pälsen som ligger på är super snygg men kostar runt 30 000kr (!).

Bohemian luxury

Interiörbilder tagna av den svenska fotografen Petra Bindel.

Fin gran!

Superfin stor härlig gran. Min gran går också i samma färger, silver, guld och vitt. Klassiskt och funkar i princip överallt.

RSS 2.0