Pop-up boutique hotell - Jacques townhouse, London W1


Åhh, nu var det längesedan jag skrev något. Jag fick ju jobbet för David Carter och har jobbat på ett projekt för Jacques cider under fyra veckor. Det har varit stressigt och jag har jobbat många 12-timmars dagar och även helger. Men det har varit fruktansvärt kul hela tiden. Vi har jobbat på Jacques townhouse på 33 Fitzroy square mitt i London. Det är ett sk. pop-up boutique hotell och kommer bara att finnas där i två veckor. Projektledarna var inredaren David Carter och set designern Cordelia Weston; hennes blog.

Här ser ni utsidan av huset. Jag älskar entren. Huset är uthyrt utav en privatperson. Amazing! Tydligen kostar huset 15 miljoner pund. Måste vara det dyraste huset jag någonsin varit inne i.. Entrén är min favvorit, den känns magisk.


Sophie Ellis-Bextor invigde stället och stannade en natt.I hallen, precis när du kommer innanför dörren finns en vägg som är täckt i tudelade gamla resväskor målade i gräddvitt. Raktfram finns trapphuset med pompoms som hänger ner.


Till höger när du kommit in i hallen hittar du detta rummet där receptionen finns. När du anländer får du en nyckel som ger dig cider och en liten karta över huset. Du kan även få en bell boy som visar dig runt i huset.


Mitt emot receptionen finns ett tält med två spådamer som berättar om din framtid. Jag älskar hundarna framför tältet. Jag och en annan tjej har målat dem gräddvita och sytt små flugor som de har runt halsen. Dukarna på spådamernas bord är ganska roliga. De är gjorda av massa handskar och designade av Cordelia Weston.


Masterbedroom blev stylat i sista sekunden faktiskt. Men det blev ganska bra, eller vad tycker ni? Sängen är super stor, det är en king size och en enkelsäng. Sovrummet hade ett lika stort badrum i marmor med två duschar. Super lyxigt.

Det finns bara två sovrum i huset. I detta bodde Sophie Ellis-Bextor.


Små gulliga meddelanden av kortspel här och där. Rest your soul...


Träd med pompoms i chiffong designade av Cordelia Weston. Vi gjorde 70 stycken! En del av dem tog en hel dag att göra. Men de är såå fina. Tänk att ha dem i trädgården eller i i hela taket inomhus. 
Jag har gjort tårtan med körsbär och knappar och den rosa med blommor som klättrar upp med en överkropp på. Jag gillar att dockorna känns lite creepy, det bryter av med det sockersöta.


Baren serverar bara Jacques cider. Den är super god.


Detta rummet har jag varit med och stylat. Vi har hängt upp tekoppar med smycken i träden. Kuddarna på golvet är handsydda, vintage.


Spådamer gick runt i rummet och spådde dig i handen eller med tarotkort. Det var också tjejer som gick runt och serverade rosa cup cakes hela tiden. Yummie!


Benefit make up var där och gjorde iordning folk för korttagning. Det fanns massa roliga ögonfransar som man fick. Budgeten för bara ögonfransarna var ca 50 000kr. Det fanns även ett utklädningsrum med stylister som klädde ut dig i 50-tals kläder. Jag och en annan tjej fick vara provmodeller för de första korten. Super kul.Imorgon ska jag göra en photo shoot för tidningen Glamour. Super spännande!RSS 2.0