In i garderoben

Måste ju vara varje normal kvinnas dröm att ha en walk in closet. Föreställ er scenen då Carrie i Sex and the city for en i present av Mr Big och börja ta tag i era stökiga garderober. Här kommer lite inspiration och motivation:
 
 
 
Walk in closet av Celerie Kemble
 
Walk in closet av Luis Bustamante
 
Walk in closet av Yolanda Foster
 
Garderoben från filmen "Somethings gotta give"

Chict i Paris

Enda gången jag kan tänka mig enkla, raka möbler är om rummet i sig är pampigt och överdådigt. Det blir en sån skön kontrast. Jag gillar att allt i denna lägenheten från Studio Ko går ton i ton och att man mixat grått och guld. Tycker också att det är kul med de annorlunda detaljerna. Känns som att en skön person bor där. Fab!
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

Ralph Lauren Home

Letar just nu efter inspiration till mitt vardagsrum som känns väldigt mycket Ralph Lauren. Eftersom min lägenhet just är en lägenhet och dessutom ligger mitt i stan känns det som att denna moderna, maskulina och metropolitiska stilen skulle passa väldigt bra. Alla de raka linjerna tror jag kommer att vara en bra kontrast gentemot de övriga pompösa 1800-tals detaljerna som finns där. Kommer så klart att lägga upp bilder på lägenheten när den är färdigrenoverad och inredd. Älskar verkligen sängbilden (RL Cube Bed), känns liksom som en modern version av en barocksäng, gillar när gamla saker får en ny inriktning. Jag är ju inte direkt en minimalist och denna stilen är ju så klart inte för alla, men kan funka som en bra bas. Enjoy!
 
 

Ralph Lauren Home

Letar just nu efter inspiration till mitt vardagsrum som känns väldigt mycket Ralph Lauren. Eftersom min lägenhet just är en lägenhet och dessutom ligger mitt i stan känns det som att denna moderna, maskulina och metropolitiska stilen skulle passa väldigt bra. Alla de raka linjerna tror jag kommer att vara en bra kontrast gentemot de övriga pompösa 1800-tals detaljerna som finns där. Kommer så klart att lägga upp bilder på lägenheten när den är färdigrenoverad och inredd. Älskar verkligen sängbilden (RL Cube Bed), känns liksom som en modern version av en barocksäng, gillar när gamla saker får en ny inriktning. Jag är ju inte direkt en minimalist och denna stilen är ju så klart inte för alla, men kan funka som en bra bas. Enjoy!
 

Beautiful on the outside...

Även utsidan är viktig när det gäller inredning. Det är viktigt att allt hänger ihop. Det går t.ex. inte att skapa ett shabby chict hem om huset är minimalistiskt i stilen. Det blir bara helt fel, aldrig rätt. Min dröm är att bo i ett New England hus vid havet, ni vet typiskt Lexington reklamhus.
 

Dags för vår tips!

Nu kan jag snart inte vänta längre. Det måste bli varmt snart. Har alltid velat fixa nått sånt här utemys. Tänk er en varm kväll, sippa på ett glas rött, kollar en film... Åhhhh vad underbart!
 
(källa: myfirstlittleplaca.blogspot.se)
Tim Walkers "Dress lamp tree"
 
Lion Sands Ivory Lodge

Hemma hos underbara Mary McDonald

Mary McDonald är en utav mina absoluta favorit designers. Hon är med i programmet Million Dollar Decorators. Det är inte alltid vi får en inblick i hur designernas egna hem - så här kommer ett inlägg om det. Jag skulle beskriva hennes stil som vintage elegans men med en modern vinkling. Hon kombinerar stora mönster, chinoiserie och indiska influenser med samtida linjer. Enjoy!
 
 

RSS 2.0