Mer från John Jacobs

Jag kan inte få nog av hans underbara inredningar. Här är en som är lite mer beachig, Newberry Avenue. Den gröngrå färgen gör att huset känns så harmoniskt och härligt. Kommer också från www.johnjacobinteriors.com

Såååå snyggt från John Jacobs

Åh om jag kunde få John Jacobs till att inreda mitt hem! Här är en favorit som han designat, House Massie. Bilderna kommer från hans hemsida www.johnjacobinteriors.com

Kök i klassisk stil

Här är köket som jag drömmer om. Det kommer från Kvänum och heter Broby. Det är dock dyrt som attan, så ett tips är att anlita en finsnickare som bygger köket just för dig. Det kostar bara en bråkdel av vad Kvänum kostar och blir minst lika snyggt. Bilden är hämtad från www.prosjektgulv.no.Maryle Steeps kök i filmen "Somethings gotta give" är så super snyggt. Gillar att de har gjort plats för böcker på sidan av köksön. Bilden kommer från quintessenceblog.com.Detta super snygga kök har faktiskt bloggerskan till bloggen colonialeast.blogspot.se ritat själv. Visst blev det super snyggt!Jag tänker mig att jag skulle kunna måla köksön i grått så att det knyter an till temat i våningen. Titta till exempel på dessa bilder. Det är två olika kök, båda designade av den Kanadensiska inredaren Tommy Smythe.

Bilderna är hämtade från http://roomsbloom.blogspot.se/

Denna bild är hämtad från http://bellevivir.blogspot.se/


Runt badrum i marmor

Badrummet i våningen är en gammal trappuppgång, därför kommer badrummet att bli runt. Jag hittade då dessa bilder som inspiration.  Kommer att passa fantastiskt snyggt ihop med de grå tonerna som är temat för våningen. Bilderna är hämtade från http://exoticinteriors.wordpress.com/.
Den "svävande" handfatsenheten är ritad av arkitekten Richard Barret och Waterworksfaucetry....jag tänker mig dock något mer klassiskt, typ detta skåp som ger lite mer personlig karaktär. Hämtat från
theenchantedhome.blogspot.se
INSPIRATION med stora bokstäver

Jag har hittat ett helt magiskt hem! Det skall nu få stå som inspiration för mitt nya projekt - en sekelsiftesvåning på 179 kvm. Bilderna kommer från SkönaHems hemsida.

Kolla på skelettet som kollar in i kikaren. Ganska kul, men kanske lite väl vågat för min smak. Gillar dock känslan i rummet.


Denna hall är ju heeeelt fantastisk!


Grått gör sig så fint tillsammans med guld. Ramen över sängen kan man säkert göra lätt själv med lite taklister i frigolit. Då gör det inget om den skulle råka ramla ner heller.

RSS 2.0